Ny trådlös teknik och lönsamma applikationer

Trådlösa funktioner har lanserat en helt ny plattform för övervakning och kontroll av utrustning och processer. Det har många fördelar jämfört med konventionella tråd- och fibersystem. Redan många trådlösa styrsystem används och växer och expanderar varje dag. Fördelarna är för lockande för att gå någon annan väg.



En av de största fördelarna är bristen på tråd- och fiberanslutningar. Att köra dessa initialt och sedan ändra dem senare är mycket kostsamt. En av de största kostnaderna är skyddsledningen och löpbanorna som behövs för att skydda dem. En annan är kostnaden för tråden och fibern med dess skärmning och andra dyra komponenter. Eventuella avbrott i systemet är dyrt att åtgärda och många överflödiga körningar för att kompensera för det har också en kostnad. En stor kostsam komponent är arbetskostnaden för att installera ledningar och kabeldragningar samt ledningsanslutningen för varje krets för att systemet ska fungera. Användningen av ett bra trådlöst system eliminerar denna höga kostnad genom att eliminera dess behov tillsammans  rtu maintenance.

En annan fördel och fördel är att ett trådlöst system har enklare och billigare systemändringsförmåga. Vi kan lägga till eller inkludera andra funktioner i det nuvarande systemet med bara ett fåtal tillagda enheter utan att riva isär en byggnad eller ett system och återmontera det. Förändring är mycket billigare och dess förändring behöver vi vanligtvis när vi växer eller utökar vår verksamhet.

När det kommer till miljön har trådlösa system mindre inverkan på naturen och de andra naturliga saker som människor behöver för att överleva eller bara njuta av. När du har ett trådbundet system, som med byggnader och andra komplex, måste du inkludera en skyddande löpbana som installeras under byggprocessen. Detta kan leda till att man gräver destruktiva diken och andra miljöförstörande åtgärder. Dessa ledningar måste också skydda från gnagare och djur som förstör systemet från att känna till ledningarna. En ekorre skulle kunna få ner hela nätverket. Skyddande löpbanor, när man går över en ravin eller flod kan vara mycket dyra och miljömässigt kostsamma. En annan miljömässigt fördel är minskningen av giftiga element som ingår i kabel, fiber och skärmning och andra element som dragblandningar som används för smörjning. Jag är säker på att folk inte skulle se positivt på att riva upp Grand Canyon eller andra naturliga underverk.

Med övervakning av system som täcker stora geografiska områden som rörledningar, brunnsvatten och bevattningssystem samt andra avlägset belägna verksamheter är minskningen av gas- och arbetskostnaden för att fysiskt gå ut för att kontrollera status eller skick stor. Att eliminera dessa kostnader kan leda till bättre konkurrenspositioner. Den lägre kostnaden kan leda till lägre skattetryck i kommunala och andra statliga områden. Tillsammans med gas- och arbetskostnaden är fordons- och försäkringskostnaden.

Att styra komponenter till systemet är mycket mer fördelaktigt när man kan styra på avstånd än att pendla till platsen för att ändra styrparametrar. Det ökar också möjligheten att få larm för oönskade förhållanden i utrustningen såsom överhettning, låga bränslenivåer eller avstängningar. Vi kan även hämta uppgifter om underhållsbehov vilket eliminerar kostsamma reparationer och byten.

Ett annat fördelsområde är när utrustningen är bärbar till sin natur, såsom generatorer, gruvdrift, brunnsborrning och jordbruksgödsling och vattning eller vetenskaplig övervakningsutrustning som övervakar förhållanden för analys. Ett trådlöst övervaknings- och kontrollsystem kan flyttas efter behov.

En nästan immateriell fördel finns inom området säkerhet och säkerhet. Så snart ett osäkert tillstånd upptäcks kan de nödvändiga varningarna och larm aktiveras inklusive omvända 911-system och röst- och textmeddelanden direkt till våra mobiltelefoner. Detta kan också innebära larm om inkräktare i hem, kontor och skolor.

Genom att kunna spåra platsen för fordon och transit, kan vi se när de går ur kurs eller kunna ändra användningen för maximal nytta genom att justera tidpunkten och hur de används.

Det finns många typer av trådlösa metoder. Dessa inkluderar WI-FI med kort räckvidd, Blue Tooth och ZigBEE. De flesta trådlösa körs på radiovågor men en del går på infraröd eller mikrovågsugn. Dessa kräver också siktkapacitet, men med användningen av rörliga nätverk och repeaters kan bristen på det övervinnas.

Införandet av mobiltelefonsystemet ett nätverk av världens storlek är möjligt och kan inkludera satellitkommunikation i systemet. Dessa nätverk har GSM

Comments

Popular posts from this blog

좋은 온라인 카지노 찾기

Taming Cockatiels - What Is The Best Method To Tame Your Cockatiel?

The First Visit To The Pediatric Dentist